Restaurace se salonkem (pohřby, svatby, oslavy) kraj Vysočina
Ať už je to obchodní jednání, svatba, pohřeb či jiná rodinná sešlost, určitě uvítáte salonek.
Nabízíme přehled restaurací
, kde se dá salonek k těmto účelům využít.
Hodí se i k oslavám narozenin nebo Silvestra.
Pivnice s tankovým pivem Kozel 11 a Gambrinus 12. Tankové pivo doplňujeme ještě Černým Kozlem 10 a speciálem (momentálně Pšeničným Fénixem). Kromě piva, čepujeme také originální Kofolu. Kapacita pivnice je 100 míst. Pro oslavy je možnost využít oddělenou část pro uzavřenou společnost - kapacita 50 míst. Dalších 80 míst naleznete na letní zahrádce, kterou na zimu zateplíme a využíváme jí tak pro kulturní akce po celý rok.
Stylová, klimatizovaná, (ne)kuřácká restaurace s bezbariérovým přístupem spatřila světlo světa ve stejném roce jako minipivovar. Celková její kapacita je v současné době 45 míst. V letním i zimním období je k dispozici prosklená a klimatizovaná venkovní terasa s krbem, která pojme 15 míst - v této oddělené části je kouření povoleno.
rásné prostředí, noblesně servírované jídlo, profesionální personál a nádherný výhled do krajiny jsou ideálním místem pro Vaši business večeři, firemní akci, svatební hostinu, rodinnou oslavu.
Příjemné prostředí s dřevěnými prvky, které vytváří pohodu k posezení u příjemné romantické večeře ve dvou i pro firemní večírek, či celou partu lidí, kteří se chtějí bavit se svými přáteli.
Kompletně zrekonstruovaný podnik se vyznačuje tradiční domácí českou kuchyní s krajovými specialitami, která je umocněna perfektně ošetřeným a správně čepovaným tankovým pivem Pilsner Urquell. I to je jeden z mnoha důvodů, proč se do Panského domu návštěvníci velmi rádi vracejí.
Ideálním místem pro posezení s přáteli, firemní akce, školení, oslavy, svatby, rauty. Najdete u nás stavebně oddělené prostory kuřácké a nekuřácké, restauraci pro 30 lidí, salonek s kapacitou 50 míst nebo vinárnu pro 20 osob.
Navštivte stylovou restauraci a nechte se opečovávat našim dobově oblečeným, úslužným personálem. Kuchyně vychází z dobových kuchařek, suroviny čerpáme z vlastních zdrojů a blízkého okolí.