Máte domácího mazlíčka a chcete vědět, do kterých podniků může s vámi?
Podívejte se na náš seznam těch , které akceptují vstup se psy. Váš pes na vás tedy nemusí nikde čekat, ať už je to doma nebo venku.
Klasická jídelna s českou kuchyní, jídlem na tácu a motorkou nad hlavou. Na počest Otty Nováka, spoluzakladatele Železné Sparty. Naše hotovky si tak vychutnáte stylově. Nabízíme i noční menu pro noční sovy.
(ověřeno)
Milé maminky s dětmi i všichni ostatní, kteří rádi posedíte na klidné, uzavřené zahrádce, s dětským koutkem, společnost Vám budou dělat maximálně historické tramvaje, jinak Vás čeká grilování, dobré třísesterské pivo, točená limoška a plno dalších dobrot.
(ověřeno)
pivo: Pilsner Urquell, Kozel 11°, Tři Sestry káva: Moak
Nabízíme širokou škálu čerstvých salátů, baget, sendvičů, polévek a sushi, které se každý den připravují z čerstvých surovin. Také servírujeme lehké a chutné snídaně jako tradiční britské ovesné kaše, bircher müsli (ovesné kaše připravené za studena), jogurty se sezónním ovocem, slané a sladké pečivo.
Tradiční velkokavárna založena v roce 1902. Oblíbené místo schůzek pražanů. Podnik navštěvoval Franz Kafka, Albert Einstein, Karel Čapek. Kavárna, restaurace, salónky, biliárový sál, terasa, nekuřácká část.
Zavítejte do naší restaurace, ve které Vám nabídneme českou a steakovou kuchyni, burgery i ryby. Můžete u nás posedět u dobrého vínka nebo pravé italské kávy.
Obchod a bistro s italskými delikatesami, který nabízí pouze ty nejlepší produkty. V přední části obchodu, který funguje jako bistro, je možné si objednat snídani, vychutnat kávu Gianni Frasiho, dopřát si rychlý oběd dle každodenní nabídky.
Mexická kuchyně, to je ohňostroj barev, vůní a především chutí. Naše smažené papričky Jalapeňos ve Vás probudí touhu ochutnat další speciality připravované našimi kuchaři podle originálních receptů.
Nechte se unést fantastickými pocity, které Vám navodí atmosféra naší restaurace. Stavíme na pevných základech české a francouzské gastronomie stavíme promyšlené kreace, které vás překvapí a dají vyniknout celé plejádě chutí ukrytých v nejlepších surovinách.