Black Angel’s Bar je postaven ve stylu prohibičních podniků 30. let typu tzv. „public house“. Tam se lidé všech společenských vrstev potkávali se svými známými, přáteli, aby po těžkém dni v práci potěšili ducha sklenkou dobrého drinku, jež byl v té době zcela nepochopitelně zakázán.
Je několik důvodů, proč nás navštívit. Nabídneme Vám tradiční pokrmy z českého kulinářského umění, které jsou inspirované první republikou i dobou Rakouska-Uherska. Začít u nás můžete již snídaní a strávit u nás můžete oběd i večeři. Nabídneme Vám vynikající kávu či dobré tankové pivo.
Okouzlující atmosféra na Vás dýchne přímo při vstupu. Od osmé hodiny ranní jsou servírovány snídaně, dále pak po cely den čerstvé dorty a dezerty vlastni výroby, které Vás přivítají ve vitríně naproti vstupním dveřím.
Nekonečné variace kulinářských specialit, čerstvé zeleniny, salátů a dresinků. Vyberte si přesně to na co máte chuť, co se Vám líbí a vychutnejte si tu pravou atmosféru svátku dobrého jídla a pití, tak jako při opravdové fiestě.
Rodinný podnik, ve kterém se věnujeme gastronomii více jak dvacet let. Vaříme z čerstvých surovin, aktuálně dostupných převážně na českém trhu. Jídlo i výbornou kávu vám připravíme i s sebou.
Nabízíme moderně pojaté menu z tradičních surovin. Patro "Banka" je zasvěceno pivu a ohni, v patře "Trezor" si vychutnáte moderně pojaté menu Marka Fichtnera. Obě restaurační kuchyně jsou otevřené a návštěvník restaurace tak může být ve stálém kontaktu s kuchaři.
Naše restaurace je kombinací španělské kuchyně, středomořských MEZZE i neformální, uvolněné atmosféry. Bohatou nabídku snídaní servírujeme po celý den, stejně jako mezinárodní speciality, či vynikající točené pivo.
Stylová restaurace je umístěna v budově Matematicko-fyzikální fakulty Univerzity Karlovy, někdejším sídle pražských jezuitů, ve zrekonstruovaných klimatizovaných sklepních prostorách.
Restaurace Atrium s variabilitou prostoru, je vhodným místem pro Váš pracovní oběd, romantickou večeři nebo rodinnou oslavu. Kromě nabídky z à la carte lístku, můžeme dále nabídnout velmi oblíbené bufety šéfkuchaře, servírované menu, ale i koktejlovou recepci.