Vyhledáváte podniky s nějakým zajímavým výhledem? Právě pro Vás tu máme přehled podniků, ve kterých se můžete kochat nějakým zajímavým výhledem. U každého pak zobrazujeme, co můžete z okna či terasy daného podniku
vidět.
Adresa: Praha, Praha 6, Střešovice, Patočkova 460/4
Milé maminky s dětmi i všichni ostatní, kteří rádi posedíte na klidné, uzavřené zahrádce, s dětským koutkem, společnost Vám budou dělat maximálně historické tramvaje, jinak Vás čeká grilování, dobré třísesterské pivo, točená limoška a plno dalších dobrot.
(ověřeno)
pivo: Pilsner Urquell, Kozel 11°, Tři Sestry káva: Moak
Adresa: Praha, Praha 7, Holešovice, Dukelských Hrdinů 769/32
Klasická jídelna s českou kuchyní, jídlem na tácu a motorkou nad hlavou. Na počest Otty Nováka, spoluzakladatele Železné Sparty. Naše hotovky si tak vychutnáte stylově. Nabízíme i noční menu pro noční sovy.
(ověřeno)
Nabízíme vám koncept Giraffe: nekuřácký podnik dvou tváří - denní kavárnu pro všechny včetně maminek s dětmi s nabídkou dortů, salátů, sladkých a slaných palačinek a polévek a bar s nabídkou dobrého vína, piva, burgerů a dalších specialit.
(ověřeno)
Naším každodenním cílem je poskytovat našim milým hostům vysoký standard služeb českého pohostinství a pivní kultury. Proto klademe ve všech ohledech velký důraz na kvalitu.
(ověřeno)
Nabídka naší kuchyně je složena zejména z pokrmů z čerstvých sladkovodních a mořských ryb. Šéfkuchař ale také nezapomíná na hosty vyhledávající českou klasiku v kombinaci s moderními technologiemi.
(ověřeno)
Adresa: Praha, Praha 1, Nové Město, Senovážné náměstí 976/31
Pokud chcete strávit romantické chvíle ve dvou nebo jen chcete uniknout všednímu shonu, náš restaurant je právě ten, kde si můžete vychutnat nejen dobré jídlo a pití, ale také právě pocit soukromí.
Adresa: Praha, Praha 1, Malá Strana, Tržiště 368/9
Zažijte mimořádný kulinářský zážitek v prostorách jedinečného interiéru hudebního hotelu ARIA v srdci Malé Strany. Restaurace, stejně tak jako hotel, ve kterém se nachází, byla navržena studiem italských architektů Kuchyně šéfkuchaře se vyznačuje používáním čerstvých sezónních surovin.