Česká republika nabízí místa s vlastním parkováním. Není nic horšího, než hledat parkovací místo ve chvíli, když máte hlad.
Chcete parkovat přímo u podniků? Nabízíme vám přehled těch podniků,
které disponují vlastním parkovištěm.
Naše restaurace Zdejší kuchyně Vás ohromí. Spojujeme tradiční kulinářství s novými trendy. Naše elegantní restaurace Vám nabídne jídla místní kuchyně, skvělá vína i vynikající servis.
Hotelová restaurace s celodenním provozem Vám nabídne kvalitní kuchyni. Kromě nabídky z jídelního lístku, můžete využít obědové menu s výběrem ze dvou druhů jídel za 85 Kč. Můžete si pochutnat na nepasterovaném světlém, černém nebo řezaném pivu z Mětanského pivovaru v Poličce. Námi nabízená vína dodává firma PALAVÍN, Bavory.
Restaurace Květnice je tradiční restaurací, ve které Vám nabídneme poctivou českou i zahraniční kuchyni připravenou ze sezónních a lokálních surovin té nejvyšší kvality. Krásný interiér pro celoroční provoz i venkovní terasa a přilehlý rybník pro letní měsíce.
Komfortně zařízená restaurace Vás zaujme jak svým příjemným interiérem a vstřícnou obsluhou, tak i širokým výběrem jídel i druhů kuchyní. Z podniku dýchá velmi přívětivá atmosféra a profesionalita personálu je zajištěna díky dlouholetým zkušenostem v oblasti pohostinství a gastronomie.
Stylová restaurace s 26 místy a letní venkovní terasou přímo u řeky Sázavy s 50 místy. Dvě mola na řece pro přistávání lodí. Oplocené bezplatné parkoviště pro 15 aut.
Stylová, klimatizovaná, (ne)kuřácká restaurace s bezbariérovým přístupem spatřila světlo světa ve stejném roce jako minipivovar. Celková její kapacita je v současné době 45 míst. V letním i zimním období je k dispozici prosklená a klimatizovaná venkovní terasa s krbem, která pojme 15 míst - v této oddělené části je kouření povoleno.
Navštivte stylovou restauraci a nechte se opečovávat našim dobově oblečeným, úslužným personálem. Kuchyně vychází z dobových kuchařek, suroviny čerpáme z vlastních zdrojů a blízkého okolí.
Dbáme na to, abychom jídlo připravovali zásadně z čerstvých surovin. Na jídelní lístek jsme se snažili zařadit převážně jídla ze surovin, která pocházejí z krkonošského regionu a částečně vycházejí i z historie hor (brambory, zelí, houby, luštěniny, sušené ovoce, česnek, bylinky, zvěřina, ryby, drůbež).