Parametry podniku | Aktuální stav |
Název | Benada Restaurant |
Kontakty (externí odkazy se otevřou v novém okně) |
Freyova 945/33
Telefon: 211 131 222Praha E-mail: praha9@benadarestaurant.cz Web: www.clarioncongresshotelprague.com/cs/restaurant-benada/ |
Typ provozu | restaurace |
Kuchyně | česká, mezinárodní |
Nabízí jídla | obědy, večeře |
Nabízí menu | polední, večerní |
Podstránka s menu (otevře se v novém okně) | Výpis aktuálního meníčka |
Stravenky | Ticket restaurant, Sodexho, Cheque Dejeneur, Gastro Pass |
Platební karty | Maestro, Visa, Mastercard, Dinner club, American Express |
Kuřácké prostory | nekuřácká |
Rozvoz jídel | Ne |
S dětským koutkem | Ne |
Se salonkem | Ne |
S živou hudbou (min. 1xtýdně) | Ne |
Wifi | Ano |
Bezbariérový přístup | Ano |
Vstup se psem / domácím mazlíčkem | Ne |
Se zahrádkou | Ne |
Počet míst na zahrádce | - |
Počet míst k sezení | 50 |
Metro v dosahu 300m | B - Českomoravká |
Bus/Tram do 300m | bus 136,140,151,158,177,183,185,195, |
Blízko se nachází | Nákupní Galerie Fénix |
S výhledem na | - |
Parkování | v garáži hotelu Clarion nebo v okolí neplacené |
Další zajímavosti | pořádáme tiskové konference, workshopy a prezentace, romantické gala večery, catering |
Doporučená jídla: | Casserole z divočáka, Candát ve filo těstě, Italské houbové rizoto (bezlepkové) |
Pondělí | 12.00 - 15.00, 17.00 - 23.00 |
Úterý | 12.00 - 15.00, 17.00 - 23.00 |
Středa | 12.00 - 15.00, 17.00 - 23.00 |
Čtvrtek | 12.00 - 15.00, 17.00 - 23.00 |
Pátek | 12.00 - 15.00, 17.00 - 23.00 |
Sobota | 12.00 - 15.00, 17.00 - 23.00 |
Neděle | 12.00 - 15.00, 17.00 - 23.00 |
Pivo | Pilsner Draught točené, Budvar, kozel černý a nealko Birell lavové |
Káva | Piazza |
Adresář míst | Profil na googleu |
Tripadvisor | Profil na Tripadvisoru |
Foursquare | Profil na Foursquareu |
Firmy | Profil na Firmy.cz |
Lunchtime | Profil na Lunchtimeu |
Tento podnik ještě nebyl nikým hodnocen, buď první!
Tento gastronomický podle našich informací nabízí polední meníčko. Zažádejte jednoduše o to, aby Vám tato firma zasílala polední menu na Váš e-mail.
Datum poslední aktualizace: 16.05.2016