Parametry podniku | Aktuální stav |
Název | Zámecká restaurace |
Kontakty (externí odkazy se otevřou v novém okně) |
Karlovo náměstí 8
Telefon: +420 416 838 856Roudnice nad Labem E-mail: info@zamecka-restaurace.cz Web: www.zamecka-restaurace.cz |
Typ provozu | restaurace |
Kuchyně | česká |
Nabízí jídla | obědy, večeře |
Nabízí menu | polední |
Podstránka s jídelním lístkem (otevře se v novém okně) | Jídelní lístek |
Podstránka s menu (otevře se v novém okně) | Výpis aktuálního meníčka |
Stravenky | Ticket restaurant, Cheque Dejenuer, Gastro Pass |
Platební karty | Master Card, Visa, Maestro |
Kuřácké prostory | kuřácká i nekuřácká |
Rozvoz jídel | Ne |
S dětským koutkem | Ne |
Se salonkem | Ano |
Počet míst v salonku | 25 |
S živou hudbou (min. 1xtýdně) | Ne |
Wifi | Ano |
Bezbariérový přístup | Ne |
Vstup se psem / domácím mazlíčkem | Ne |
Se zahrádkou | Ano |
Počet míst na zahrádce | 30 |
Počet míst k sezení | 100 |
Metro v dosahu 300m | - |
Bus/Tram do 300m | bus aut. nádraží |
Blízko se nachází | Zámek Roudnice nad Labem, Podřipské muzeum, Galerie moderního umění |
S výhledem na | - |
Parkování | placené parkoviště |
Další zajímavosti | Zámecká restaurace se nachází v historickém centru města hned vedle Roudnického zámku. Naše restaurace je členem několika profesních asociací, je zárukou kvality našich služeb. Během roku pořádáme akce jako např. vepřové, či zvěřinové hody, speciality čínské, italské, řecké .... kuchyně. |
Doporučená jídla: | Kančí guláš zdobený cibulkou s variací knedlíků, Pečený bažant, variace knedlíků, zelí, Domácí špekové knedlíky, zelí, cibulka |
Pondělí | 10.00 - 23.00 |
Úterý | 10.00 - 23.00 |
Středa | 10.00 - 23.00 |
Čtvrtek | 10.00 - 23.00 |
Pátek | 11.00 - 0.00 |
Sobota | 11.00 - 0.00 |
Neděle | 11.00 - 22.00 |
Pivo | Budvar 10, 12 a NA |
Káva | Alfredo |
Tento podnik ještě nebyl nikým hodnocen, buď první!
Tento gastronomický podle našich informací nabízí polední meníčko. Zažádejte jednoduše o to, aby Vám tato firma zasílala polední menu na Váš e-mail.
Datum poslední aktualizace: 09.05.2018