Close Menu







U Slámů


Napiš recenzi



Nabídka teplých i studených pokrmů a nápojů.



Reklama

Reklama



Přidání recenze pro U Slámů


Napiš recenzi

Ohodnoť U Slámů
Kontaktní e-mail (nebude zveřejněn)
Přidejte fotografii


Kontrola proti spamu (zaškrtni):

Po uložení se recenze zařadí pod tento formulář. Hunger.cz si vyhrazuje právo možnosti mazat nevhodné a vulgární příspěvky. Recenze obsahující pravdivou e-mailovou adresu mají pro nás větší váhu. E-mailové adresy nezveřejňujeme na webu v zájmu zachování soukromí přispěvatelů.


Recenze a hodnocení podniku
U Slámů


Recenze jsou obrazem spokojenosti jednotlivých zákazníků (hostů), kteří podnik v minulosti navštívili. Zákazníci mají na svůj názor samozřejmě právo, ale je nutné mít na paměti, že každý host má individuální pohled na věc. I proto budeme rádi, pokud na zprávy zareagují majitelé a provozní podniků.

2024-02-19 20:52:54
Jídlo: 5 Obsluha: 5 Interiér: 5 Cena/kvalita: 5 Cena jídla:

Další info:

Obsluha velmi neprofesionální a nepříjemná. Měl jsem dotaz na kvalitu pokrmu, na nějž mi servírka nepříjemně odpověděla: “Nemám čas zjišťovat nějaké informace o jídlech,” a odešla. Doporučuji školení zaměstnanců o práci ve službách.


Datum návštěvy: 19. 2. 2024
Kontakt: ****el.moznar@gmail.com
Průměr hodnocení: U Slámů — Review Rating: 1 z 5
U Slámů — Review, Hodnocení Rating: 1

out of 5
založeno na 1 hodnoceních.


Reklama

Reklama












Reklama

Reklama


Hunger.cz   Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookie pro analýzu, individuální obsah a reklamy. Textové recenze, známkování i případné slovní hodnocení firem, vyjadřují názory uživatelů a přispěvatelů používajících web Hunger.cz. Za tato sdělení tedy nenese Hunger.cz žádnou odpovědnost. Přesto se Hunger.cz snaží vyvarovat všech vulgarit v příspěvcích. Vyhrazuje si také právo jakékoliv nevhodné příspěvky mazat bez předchozího souhlasu přispívajícího. Jakékoliv užití dat z Hunger.cz a jejich případné šíření bez předchozího souhlasu je zakázáno. Pro vyjádření souhlasu, prosím, kontaktujte Hunger.cz