Parametry podniku | Aktuální stav |
Název | U Orloje |
Kontakty (externí odkazy se otevřou v novém okně) |
náměstí Prokopa Velkého 1951
Telefon: +420 415 210 952Žatec E-mail: restaurant@chchp.cz Web: chchp.cz/cz/chram-chmele-a-piva/restaurant |
Typ provozu | restaurace, pivovar |
Kuchyně | česká |
Nabízí jídla | obědy, večeře |
Nabízí menu | polední |
Podstránka s jídelním lístkem (otevře se v novém okně) | Jídelní lístek |
Podstránka s menu (otevře se v novém okně) | Výpis aktuálního meníčka |
Stravenky | Ticket restaurant, Cheque Dejenuer, Gastro Pass |
Platební karty | Master Card, Visa, Maestro |
Kuřácké prostory | nekuřácká |
Rozvoz jídel | Ne |
S dětským koutkem | Ne |
Se salonkem | Ano |
Počet míst v salonku | 30 |
S živou hudbou (min. 1xtýdně) | Ne |
Wifi | Ano |
Bezbariérový přístup | Ano |
Vstup se psem / domácím mazlíčkem | Ano |
Se zahrádkou | Ano |
Počet míst na zahrádce | 80 |
Počet míst k sezení | 80 |
Metro v dosahu 300m | - |
Bus/Tram do 300m | bus Nákladní, AN |
Blízko se nachází | Chmelařské muzeum, Chmelový maják, Kapucínský klášter Žatec |
S výhledem na | - |
Parkování | na náměstí neplacené |
Další zajímavosti | Interiér restaurace vychází z původního účelu objektu - chmelový sklad. Uvnitř restaurantu je umístěn malý pivovar, tak můžete na vlastní oči vidět, jak se vaří pivo tradičním českým způsobem z místních surovin. |
Doporučená jídla: | Pivovarský guláš Orloj, Konfitované kachní stehno, Pikantní chrámová masová směs, Biftek z hovězí svíčkové, Grilovaný filet z lososa v sušené šunce |
Pondělí | 11.00 - 22.00 |
Úterý | 11.00 - 22.00 |
Středa | 11.00 - 22.00 |
Čtvrtek | 11.00 - 22.00 |
Pátek | 11.00 - 0.00 |
Sobota | 11.00 - 0.00 |
Neděle | 11.00 - 21.00 |
Pivo | Žatecký samec 11, Chmelový ležák 12, Chrámové tmavé 11, další dle aktuální nabídky vč. NA |
Káva | Piacetto |
Tento podnik ještě nebyl nikým hodnocen, buď první!
Tento gastronomický podle našich informací nabízí polední meníčko. Zažádejte jednoduše o to, aby Vám tato firma zasílala polední menu na Váš e-mail.
Datum poslední aktualizace: 17.02.2016