Parametry podniku | Aktuální stav |
Název | Krušovická plachetnice |
Kontakty (externí odkazy se otevřou v novém okně) |
Veleslavínova 22
Telefon: 377 222 229Plzeň E-mail: info@krusovickaplachetnice.cz Web: www.krusovickaplachetnice.cz |
Typ provozu | restaurace, music club |
Kuchyně | česká |
Nabízí jídla | obědy, večeře |
Nabízí menu | polední |
Podstránka s jídelním lístkem (otevře se v novém okně) | Jídelní lístek |
Podstránka s menu (otevře se v novém okně) | Výpis aktuálního meníčka |
Stravenky | Ticket restaurant, Cheque Dejenuer, Gastro Pass |
Platební karty | Master Card, Visa, Maestro |
Kuřácké prostory | kuřácká i nekuřácká |
Rozvoz jídel | Ano |
S dětským koutkem | Ne |
Se salonkem | Ano |
Počet míst v salonku | 20 |
S živou hudbou (min. 1xtýdně) | Ne |
Wifi | Ano |
Bezbariérový přístup | Ano |
Vstup se psem / domácím mazlíčkem | Ano |
Se zahrádkou | Ne |
Počet míst na zahrádce | - |
Počet míst k sezení | 90 |
Metro v dosahu 300m | - |
Bus/Tram do 300m | bus Na Rychtářce |
Blízko se nachází | Pivovarské muzeum, Plzeňské historické podzemí, Katedrální kostel sv. Bartoloměje |
S výhledem na | - |
Parkování | na ulici |
Další zajímavosti | Zavítejte do naší stylové restaura nebo do našeho Karibského podpalubí, kde Vám nabídneme hotová jídla nebo minutky. Nabízíme širokou škálu piv Krušovického pivovaru a rovněž máme velmi rozmanitou nabídku různých druhů rumů. |
Doporučená jídla: | Třeboňský kapr pečený na kmínu, Flank steak z hovězího pupku se slaninou a fazolkami , Kuřecí křidélka grilovaná na medu, Hovězí líčka na víně s kořenovou zeleninou a bramborovou kaší |
Pondělí | 10.00 - 23.00 |
Úterý | 10.00 - 23.00 |
Středa | 10.00 - 23.00 |
Čtvrtek | 10.00 - 23.00 |
Pátek | 10.00 - 1.00 |
Sobota | 11.00 - 1.00 |
Neděle | 11.00 - 22.00 |
Pivo | Krušovice 10, 12, Mušketýr 11 NF, speciály a NA dle nabídky |
Káva | Manuel |
Tento podnik ještě nebyl nikým hodnocen, buď první!
Tento gastronomický podle našich informací nabízí polední meníčko. Zažádejte jednoduše o to, aby Vám tato firma zasílala polední menu na Váš e-mail.
Datum poslední aktualizace: 11.01.2017