Parametry podniku | Aktuální stav |
Název | Housův mlýn |
Kontakty(externí odkazy se otevřou v novém okně) |
Pod Holečkovými sady 383
Telefon: 722 523 077Tábor CZ E-mail: info@housuvmlyn.cz Web: www.housuvmlyn.cz |
Typ provozu | krčma |
Kuchyně | staročeská |
Nabízí jídla | obědy, večeře |
Nabízí menu | polední |
Stravenky | ne |
Platební karty | ne |
Rozvoz jídel | Ne |
S dětským koutkem | Ano |
Se salonkem | Ano |
Počet míst v salonku | 40 |
S živou hudbou (min. 1xtýdně) | Ne |
Wifi | Ano |
Bezbariérový přístup | Ano |
Vstup se psem / domácím mazlíčkem | Ano |
Se zahrádkou | Ano |
Počet míst na zahrádce | 50 |
Počet míst k sezení | 50 |
Metro v dosahu 300m | - |
Bus/Tram do 300m | bus Žižkovo nám. |
Blízko se nachází | Zážitkový skanzen Housův mlýn, Zbrojnice - expozice |
S výhledem na | - |
Parkování | vlastní |
Další zajímavosti | Husitská krčma představuje netradiční prostředí pro uspořádání oslav, svateb, teambuildingů, motorkářských srazů, workshopů s občerstvením či jiných akcí. Křupavá pečínka, medové koláčky, kořeněné selátko, čerství pstruzi a řádně vychlazený korbel piva. Kdo by odolal takovému pohostinnému prostředí! Čtyři podlaží mlýna nabízí prostory k pronájmu pro pořádání akcí nebo jako potřebné zázemí. V přízemí se nachází lidová krčma, panská krčma, hlavní sál. Využijte možnosti prohlídky zbrojnice s účastí odborníka – zbrojíře, kde můžete nejen fotografovat, ale zbraně a zbroje si můžete také vyzkoušet. Pokud vám tedy nevadí, že například helmici z Tróji už měl na hlavě před vámi Brad Pitt! ... 11-22 v sezóně |
Doporučená jídla: | Pečená marinovaná žebírka, Křupavá pečínka, čerství pstruzi |
Pondělí | Zavřeno |
Úterý | Zavřeno |
Středa | Zavřeno |
Čtvrtek | Zavřeno |
Pátek | Zavřeno |
Sobota | 12.00 - 18.00 |
Neděle | 12.00 - 18.00 |
Pivo | EGGENBERG (pivovar Český Krumlov), NA Birell |
Káva | - |
Tento podnik ještě nebyl nikým hodnocen, buď první!
Tento gastronomický podle našich informací nabízí polední meníčko. Zažádejte jednoduše o to, aby Vám tato firma zasílala polední menu na Váš e-mail.
Datum poslední aktualizace: 18.10.2017