Close Menu







Hotel La Fresca


Napiš recenzi



La Fresca je nový, citlivě zrekonstruovaný hotel situovaný přímo v srdci Kroměříže uprostřed jihovýchodní fronty Velkého náměstí, s přímým výhledem na komplex Arcibiskupského zámku se zahradami.

Hotel La Fresca

Hotel si i po rekonstrukci zachoval svou historickou renesanční podobu, a proto nabízí dokonalé spojení moderního komfortu a romantické historické atmosféry. Hotel nabízí kapacitu 27 lůžek v romantických pokojích a apartmánech, které splňují veškeré standardy **** kategorie. Kromě stylového a komfortního secesního nábytku a obnovených původních prvků interiéru, nabízíme bezbarierový přístup do všech pokojů i restaurace, pohodlné ergonomické matrace a samozřejmostí je i klimatizace.

Hotelové apartmány s výhledem na náměstí Vás přiblíží ke dvěma živým kroměřížským obrazům – Chrámu Sv. Mořice a komplexu Zámku a zahrad, zapsaného v Seznamu kulturního dědictví Unesco.

Pro hotelové hosty máme připravenou nabídku zajímavých poznávacích témat v okolí Hanáckých Athén Moravy -Kroměříže. Od pěších tras podél řeky Moravy s možností plavby, přes nabídku cyklistických a inline tras, až po sportovní a relaxační pobyty na míru.

Restaurace La Fresca

La Fresca – svěží, čerstvý, poctivý směr kvalitní moderní gastronomie.

Tým kuchařů pod vedením šéfkuchaře Břetislava Šustka představuje tradiční pokrmy českého kulinářského umění z konce 19. století inspirovaného mistrovsky vypracovanými postupy našich předků. Kuchyně je otevřená. 
Pravidelně připravujeme také zkrácené menu „business menu“ a víkendové menu.
Chody aktuálně obměňujeme podle sezony a nabídky místních pěstitelů a farem. Ke každému jídlu není problém dát si nejvhodnější víno z moravských vinic.
Restaurace je nekuřácká.




Reklama

Reklama



Přidání recenze pro Hotel La Fresca


Napiš recenzi

Ohodnoť Hotel La Fresca
Kontaktní e-mail (nebude zveřejněn)
Přidejte fotografii


Kontrola proti spamu (zaškrtni):

Po uložení se recenze zařadí pod tento formulář. Hunger.cz si vyhrazuje právo možnosti mazat nevhodné a vulgární příspěvky. Recenze obsahující pravdivou e-mailovou adresu mají pro nás větší váhu. E-mailové adresy nezveřejňujeme na webu v zájmu zachování soukromí přispěvatelů.


Tento podnik ještě nebyl nikým hodnocen, buď první!



Reklama

Reklama


Datum poslední aktualizace: 19.04.2013




Další restaurační zařízení můžete prohlížet v kategoriích:

Restaurace Kroměříž











Reklama

Reklama


Hunger.cz   Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookie pro analýzu, individuální obsah a reklamy. Textové recenze, známkování i případné slovní hodnocení firem, vyjadřují názory uživatelů a přispěvatelů používajících web Hunger.cz. Za tato sdělení tedy nenese Hunger.cz žádnou odpovědnost. Přesto se Hunger.cz snaží vyvarovat všech vulgarit v příspěvcích. Vyhrazuje si také právo jakékoliv nevhodné příspěvky mazat bez předchozího souhlasu přispívajícího. Jakékoliv užití dat z Hunger.cz a jejich případné šíření bez předchozího souhlasu je zakázáno. Pro vyjádření souhlasu, prosím, kontaktujte Hunger.cz