Close Menu







Restaurace U Labutě


Napiš recenzi



Když se rozhodujete pro Restauraci, obvykle si vybíráte podle několika kritérií. Volíte vysokou kvalitu, příjemné prostředí a inovativní přístup personálu.

Dnešní provozní doba: 11.00-22.00


Jídelní lístek


Důležité vlastnosti:

 je k dostání oběd  jsou k dostání večeře  nabízí polední menu za výhodné ceny  mají letní zahrádku či předzahrádku - sezení venku  mají salonek - vhodný pro oslavy, svatby, pohřby, obchodní jednání  se lze připojit k bezdrátovému wifi internetu  lze platit stravenkami - jídelními kupony a poukázkami  lze platit kartou - platební karty - kreditní, debetní, kreditky restaurace blízko zastávky autobusu, vlaku či tramvaje
české restaurace - vaří českou kuchyni


Externí odkazy - další nformace a recenze:
(otevírají se v novém okně)
Facebook   Google   Foursquare   Scuk.cz   Lunchtime-Zomato  

V naší Restauraci U Labutě nabízíme vysokou kvalitu a příjemné prostředí.

Vy si tak můžete vychutnat skutečnou zážitkovou gastronomii. Myslíte si, že tu, dostanete jen ve velmi drahé restauraci? Tak to náš případ není. 

Přijďte se přesvědčit všemi smysly.

Restaurace U Labutě se umístila pro rok 2010 v Maurerově výběru Grand Restaurant v prestižní TOP 100. Bližší informace nawww.grandrestaurant.cz, rubrika TOP 100.

Chceme tímto všem našim příznivcům, kteří nám poslali své hlasy, upřímně poděkovat za jejich důvěru.

Naše předsevzetí dělat špičkovou gastronomii představuje nekonečný tvůrčí proces, v němž je třeba využít nejen kuchařského mistrovství, ale také fantazie ve spojení s praktičností a využitím tradičních a sezónních surovin, z nichž se díky kulinářskému umění vytvoří pokrm, kterému málo kdo odolá.

Restaurace byla otevřena na podzim 1998 a od prvopočátku jsme se rozhodli dělat gastronomii tak, aby ji host mohl vnímat všemi smysly. K tomu je zapotřebí špičková technologie v zázemí, zajímavý interiér, ale ne samoúčelný, takový který umožňuje kontakt hosta s obsluhou, ale i s přípravou jídla, které si objednal. Proto spoustu jídel grilujeme přímo před hostem nebo upravujeme na rožni a potom porcujeme u stolu hosta.

Snažíme se používat moderní, ale hlavně šetrné postupy při přípravě pokrmů (např. pošírování). Máme nabídku pokrmů z čerstvých ryb, „zdravé“ moučníky s nízkým obsahem tuku a cukru, samozřejmostí je čerstvé ovoce, salát bar s celoročně čerstvou zeleninou,...

Velkou výzvou je pro nás nabídnout hostovi komplexní chuťový zážitek.Ke každému chodu jídla se snažíme doporučit víno (popř. jiný nápoj), který se s jídlem snoubí, nechá ho vyniknout nebo je kontrastní s tím, že máte hned dva kulinářské vjemy. Toto všechno by byla teorie, kdybychom neměli štěstí na spolupracovníky, kteří na sobě neustále odborně pracují a zdokonalují se ve svém „řemesle“.

V současné době se snoubení vína a pokrmů řadí na přední místo v gastronomii a patří k nejsložitějším úkolům sommeliera a šéfkuchaře.

PIVNICE U LABUTĚ

Restaurace U Labutě i přes dlouhou tradici zájezdního hostince začala fungovat v dnešní podobě až po povodni v roce 1997, kdy se stará budova hostince zřítila pod přívaly vody okolo druhé hodiny ranní. Stavba objektu nové restaurace se podařila v poměrně krátké době dokončit a pivnice se s velkou slávou otevírala v říjnu 1998. Návštěvnost tohoto dne se pohybovala okolo 2000 stálých hostů, zvědavců, kolemjdoucích. Velký zájem nových hostů začal tvarovat pivnici do jiných dimenzí služeb, než poskytovalo toto zařízení před povodní. Velkou spotřebu tvrdého alkoholu vystřídal nebývalý zájem o výrobky kuchyně, které v tu dobu nebyly v regionu běžné. Grilovaná kolena, kuřecí křidélka vepřová žebírka se staly běžnou součástí každého posezení v pivnici. Obzvlášť populárními se stala grilovaná křidélka, která jsou zhotovována dle vlastní receptury. Jejich popularitu charakterizuje dnes všeobecně známé heslo: „kdo neochutnal křidélka, nebyl na Labuti“.




Reklama

Reklama

Mapa - jak se k nám dostanete:




Parametry, vlastnosti, dispozice firmy
Restaurace U Labutě


Parametry podniku Aktuální stav
Název Restaurace U Labutě
Kontakty

(externí odkazy se otevřou v novém okně)
Za Mlýnem 4
Přerov
Telefon:  +420 581 736 786, +420 602 578 999
E-mail:  abut@labut.cz
Web:
Typ provozu restaurace, pivnice
Kuchyně česká, moravská
Nabízí jídla obědy, večeře
Nabízí menu polední
Podstránka s jídelním lístkem (otevře se v novém okně) Jídelní lístek
Stravenky Ticket restaurant, Sodexho, Cheque Dejenuer
Platební karty Maestro, Visa, Mastercard
Kuřácké prostory kuřácká i nekuřácká
Rozvoz jídel Ne
S dětským koutkem Ne
Se salonkem Ano
Počet míst v salonku 40
S živou hudbou (min. 1xtýdně) Ne
Wifi Ano
Bezbariérový přístup Ne
Vstup se psem / domácím mazlíčkem Ne
Se zahrádkou Ano
Počet míst na zahrádce 50
Počet míst k sezení 50
Metro v dosahu 300m -
Bus/Tram do 300m bus. zast. Sokolovna
Blízko se nachází vedle Sportovní centrum, Zámek Přerov, Kostel sv. Vavřince
S výhledem na -
Parkování v okolí neplacené
Další zajímavosti Obrovský výběr vín z tuzemska i ze světa, Zážitková gastronomie s grilováním a rožněním před hosty se sommeliérem a šéfkuřem, VIP karty se systémem slev
Doporučená jídla: Pečené koleno,Gril. krůta, čerstvé ryby, v kuřácké pivnici Pečená žebírka dle vl. receptury
Pondělí Zavřeno
Úterý 11.00 - 22.00
Středa 11.00 - 22.00
Čtvrtek 11.00 - 22.00
Pátek 11.00 - 22.00
Sobota 11.00 - 22.00
Neděle 11.00 - 15.00
Pivo 0
Káva 0
Facebook Profil na facebooku
Adresář míst Profil na googleu
Foursquare Profil na Foursquareu
Scuk Profil na Scuk
Lunchtime Profil na Lunchtimeu


Reklama

Reklama



Přidání recenze pro Restaurace U Labutě


Napiš recenzi

Ohodnoť Restaurace U Labutě
Kontaktní e-mail (nebude zveřejněn)
Přidejte fotografii


Kontrola proti spamu (zaškrtni):

Po uložení se recenze zařadí pod tento formulář. Hunger.cz si vyhrazuje právo možnosti mazat nevhodné a vulgární příspěvky. Recenze obsahující pravdivou e-mailovou adresu mají pro nás větší váhu. E-mailové adresy nezveřejňujeme na webu v zájmu zachování soukromí přispěvatelů.


Tento podnik ještě nebyl nikým hodnocen, buď první!



Reklama

Reklama



Zažádej o zasílání poledního menu od Restaurace U Labutě

(žádost o pravidelné zasílání)

Tento gastronomický podle našich informací nabízí polední meníčko. Zažádejte jednoduše o to, aby Vám tato firma zasílala polední menu na Váš e-mail.


Datum poslední aktualizace: 18.01.2015







Mapa - jak se k nám dostanete:







Reklama

Reklama


Hunger.cz   Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookie pro analýzu, individuální obsah a reklamy. Textové recenze, známkování i případné slovní hodnocení firem, vyjadřují názory uživatelů a přispěvatelů používajících web Hunger.cz. Za tato sdělení tedy nenese Hunger.cz žádnou odpovědnost. Přesto se Hunger.cz snaží vyvarovat všech vulgarit v příspěvcích. Vyhrazuje si také právo jakékoliv nevhodné příspěvky mazat bez předchozího souhlasu přispívajícího. Jakékoliv užití dat z Hunger.cz a jejich případné šíření bez předchozího souhlasu je zakázáno. Pro vyjádření souhlasu, prosím, kontaktujte Hunger.cz