Parametry podniku | Aktuální stav |
Název | Restaurace Parnas |
Kontakty(externí odkazy se otevřou v novém okně) |
Smetanovo nábřeží 1012/2
Telefon: +420 224 239 604Praha CZ E-mail: Web: www.restaurantparnas.cz |
Typ provozu | restaurace |
Kuchyně | česká, mezinárodní |
Nabízí jídla | obědy, večeře |
Nabízí menu | á la carte, degustační |
Podstránka s jídelním lístkem (otevře se v novém okně) | Jídelní lístek |
Stravenky | ne |
Platební karty | Master Card, Visa, Maestro, American Expres, Dinner Club |
Rozvoz jídel | Ne |
S dětským koutkem | Ne |
Se salonkem | Ne |
S živou hudbou (min. 1xtýdně) | Ne |
Wifi | Ano |
Bezbariérový přístup | Ano |
Vstup se psem / domácím mazlíčkem | Ano |
Se zahrádkou | Ne |
Počet míst na zahrádce | - |
Počet míst k sezení | 65 |
Metro v dosahu 300m | B Národní třída |
Bus/Tram do 300m | tram Národní divadlo |
Blízko se nachází | Národní divadlo, Kostel sv. Voršily |
S výhledem na | Pražský hrad, Karlův most |
Parkování | v garáži Národního divadla |
Další zajímavosti | Přijměte pozvání do Restaurantu Parnas, který je součástí restauračního komplexu Café & Restaurant Slavia a. s. Zde můžete povečeřet při svíčkách a kochat se výhledem na krásy a památky Prahy. Interiér restaurace z třicátých let minulého století Vás zaujme nástěnnými intarziemi z teakového dřeva a lustry ve stylu art deco. |
Doporučená jídla: | Pečené kachní prsíčko na akátovém medu s bílým lanýžem, omáčka z fortifikovaného merlotu, červené zelí s brusinkami, restovaný řapíkatý celer a pyré z červeného zelí, Vepřový bok upravený sous-vide s pomerančovo karotkovým pyré a restovanou kapustou, silný vepřový jus, Grilované tygří krevety s omáčkou z thajského manga a chilli se sépiovým rizotem |
Pondělí | 12.00 - 0.00 |
Úterý | 12.00 - 0.00 |
Středa | 12.00 - 0.00 |
Čtvrtek | 12.00 - 0.00 |
Pátek | 12.00 - 0.00 |
Sobota | 12.00 - 0.00 |
Neděle | 12.00 - 0.00 |
Pivo | lahvové - pilsner 12, Budweiser, Kozel černý |
Káva | Darhoven |
Hlavní fotografie |
Tento podnik ještě nebyl nikým hodnocen, buď první!
Datum poslední aktualizace: 04.03.2017