Close Menu







Restaurace Centrum Haná


Napiš recenzi



Pokud vás kroky zavedou do nádherného hanáckého města Prostějov nebo v srdci Hané přímo bydlíte, neváhejte navštívit naši příjemnou restauraci.

Restaurace s výbornou atmosférou i dobrým jídlem

Všichni hosté jsou velmi vítáni a mohou u nás strávit báječné a nezapomenutelné chvíle. Třeba v rámci romantické večeře při svíčkách nebo u skleničky kvalitního vína s dobrými přáteli. Naše restaurace je rovněž skvělým místem pro pořádání firemních oslav či abiturientských večírků. Velice rádi pro vás a vaše blízké přichystáme také svatební nebo promoční hostinu.

Všem hostům nabízíme příjemné posezení u velmi dobrého jídla i pití. Pod taktovkou zkušeného šéfkuchaře vznikají dobroty z tradiční domácí, ale i oblíbené zahraniční kuchyně. Pochutnat si můžete nejen na skvěle upraveném hlavním chodu. V kuchyni naší restaurace připravujeme také zeleninu, ovoce a výborné dezerty, které se přímo rozplývají na jazyku.

Bohatý výběr jídla i pití

Objednat si u nás můžete studenou či teplou kuchyni, avšak máme pro vás i pestrý výběr alkoholických a nealkoholických nápojů. Po dobrém obědě nebo večeři si u nás můžete dát svou oblíbenou kávu a točené pivo pro příznivce pěnivého moku samozřejmě není výjimkou. Pro milovníky sladkých dobrot velmi rádi připravujeme zmrzlinové poháry, takže do naší restaurace se můžete vypravit také s vašimi dětmi. Výborný pohár s ovocem a zmrzlinou je báječnou odměnou například za vydařené vysvědčení.

Každý všední den vaříme polední MENU. Můžete si vybrat ze 4 jídel (minimálně jedno je bezmasé). Cena poledního MENU, které zahrnuje také polévku a zlevněný nápoj, se pohybuje v rozmezí 60 – 80 Kč. Kromě MENU vaříme také další jídla české i zahraniční kuchyně – bramboráky, grilované speciality, ryby, speciality z kuřecího, vepřového i hovězího masa i bezmasá jídla vhodná pro vegetariány. Podívejte se na náš kompletní jídelníček, vaříme celý den“ 

 

Přijďte k nám o víkendu

 

Využít příjemné obsluhy i útulného a komfortního prostředí naší restaurace je možné také během víkendů. Hospodyňky nemusí trávit volný čas vařením sobotního nebo nedělního oběda – o vše se postaráme, pokud s celou rodinou zajdete do naší restaurace. Všech hostů si velmi vážíme a jsme rádi, pokud jim u nás chutná a často se k nám vracejí!




Reklama

Reklama



Přidání recenze pro Restaurace Centrum Haná


Napiš recenzi

Ohodnoť Restaurace Centrum Haná
Kontaktní e-mail (nebude zveřejněn)
Přidejte fotografii


Kontrola proti spamu (zaškrtni):

Po uložení se recenze zařadí pod tento formulář. Hunger.cz si vyhrazuje právo možnosti mazat nevhodné a vulgární příspěvky. Recenze obsahující pravdivou e-mailovou adresu mají pro nás větší váhu. E-mailové adresy nezveřejňujeme na webu v zájmu zachování soukromí přispěvatelů.


Tento podnik ještě nebyl nikým hodnocen, buď první!



Reklama

Reklama


Datum poslední aktualizace: 23.12.2013











Reklama

Reklama


Hunger.cz   Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookie pro analýzu, individuální obsah a reklamy. Textové recenze, známkování i případné slovní hodnocení firem, vyjadřují názory uživatelů a přispěvatelů používajících web Hunger.cz. Za tato sdělení tedy nenese Hunger.cz žádnou odpovědnost. Přesto se Hunger.cz snaží vyvarovat všech vulgarit v příspěvcích. Vyhrazuje si také právo jakékoliv nevhodné příspěvky mazat bez předchozího souhlasu přispívajícího. Jakékoliv užití dat z Hunger.cz a jejich případné šíření bez předchozího souhlasu je zakázáno. Pro vyjádření souhlasu, prosím, kontaktujte Hunger.cz